W zasadzie można, ale wyniki zostaną potraktowane sumarycznie co znaczy, że wygrają te rasy które łącznie zdobędą najwięcej głosów (czyli na obu światach zostaną wprowadzone te same rasy a nie te, które zdobyły najwięcej głosów na swoim świecie).
Albo to, albo wojopoczta informujaca o takiej ankiecie. Z jednej strony mozna by wtedy glosowac dwa razy, na s1 i retro, a z drugiej dziwne, by ludzie musieli zakladac konta na innym swiecie, by moc oddac glos
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Tak na przyszlosc: czy jest mozliwosc umieszczania w skrocie, tytulach/opisach tematow z kolejnymi odslonami aktualizacji, o czym one sa? Bo potem znalezienie jednej konkretnej notki troche trwa
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Tak na przyszlosc: czy jest mozliwosc umieszczania w skrocie, tytulach/opisach tematow z kolejnymi odslonami aktualizacji, o czym one sa? Bo potem znalezienie jednej konkretnej notki troche trwa
Tytuły notek z fragmentem jej treści wyświetlają się w okienku podglądu po najechaniu na wybrany temat.
Ja bym dodał opcję: "Żadna z powyższych". Wtedy miałbym na co zagłosować.
Po pierwsze, żadna mi nie pasuje z wyglądu.
Po drugie:
Ferronini beznadziejnie się nazywają. Demońce też jakoś nie nadzwyczajnie.
Gobliny, Półolbrzymy, Arachnidy i Orliny kojarzą mi się raczej z bestiami do pokonywania, niż z rasami grywalnymi
Arborzy - co się z nimi dzieje, jak trafią w zimne regiony na dłużej? ?ysieją?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum