Irmo, o, to to - nagroda raczej nie zachęciła do udziału, zrobiłem to tylko w ramach sesjowego prokrastynowania (nie chciało mi się pisać jakiejś zaległej pracy z paroma przekroczonymi dedlajnami... zaraz potem grałem w Totala Wary jakby nigdy nic P.S. wszystko zaliczone, prawie same 5, jakaś randomowa 4 czy 4,5 )
Sesja to magiczny czas gdzie parę dni z rzędu gra się w gry by potem pewnego bardziej pochmurnego dnia nagle wyruszyć z domu w sprawie egzaminów
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Sesja to magiczny czas gdzie parę dni z rzędu gra się w gry by potem pewnego bardziej pochmurnego dnia nagle wyruszyć z domu w sprawie egzaminów
Paskudne czasy nastały, za moich sesja kojarzyła się z okresem wzmożonych alkoholowych libacji, imprez i ogólnych prób zapomnienia o konieczności nauki (zwykle wspomaganych alkoholem). Potem wraz z wyczerpaniem funduszy oraz limitów "kredytu" we wszystkich akademickich melinach, przychodził okres panicznej niepewności bytu.
No ale nie ma co narzekać. Czasy się zmieniają a i studia bywają różne - studenci jak widać też.
Ps. Walgo, nie znasz się!
Pps. A jak to wygląda z przesłaniem nagrody? Przyjdzie w zalakowanej kopercie czy jak, bo nie powiem, ale ta kiść złotej porzeczki mnie akurat zmusiła do poświęcenia 13 sekund na napisanie pracy konkursowej
To była tylko obietnica wyborcza, nic nie dostaniemy
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Żet: czy ty w ogóle przyczytałeś jak nagrody zostaną rozdane? "Wybór gracz wg kolejność z poniższych", dalej nic nie wybrałeś, chociaż rozumiem że kiścia chcesz tak? Jeżeli tak to niech Tsu napisze co by chciał.
Przepraszam, że nie pamiętam treści posta, który został wysłany miesiąc temu, coś tam pamiętałem o kiści to napisałem o tym, myślałem, że to jest pierwsza nagroda po prostu bo jest najbardziej atrakcyjna.
Zdanie "wybór graczy..." z polskim ma tylko tyle wspólnego, że pojedyncza słowa są wzięte z naszego języka więc proszę się na mnie nie wyżywać, bo całość była niegramatycznie a przez to niejasno napisana
Ps. Tak, jako nagrodę wybieram Kiść Złotej Porzeczki i 25 feromonów myśliwego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum