ja dostałem tylko jedną wiadomość o podsumowaniu. Mimo wszystko postanowiłem zawalczyć.
Dobrze by było jakby udało się usunąć tt/te podsumowanie i dopiero o północy zrobić je od nowa.
ranking turniejowy jest teraz pusty i od nowa się zapełnia
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
czy ktoś kto walczył wcześniej teraz może znowu? no to sobie nieźle poexpił kurcze, szkoda :b
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Po mojemu to powinni dzisiejszy turniej uznać za nieodbyty i zabrać talony tym którzy je zdobyli. I od następnej soboty już normalnie turnieje. Bo jeśli będzie teraz od nowa to będzie wiele osób poszkodowanych co już zrobiły i vice versa ci co nie zrobili.
oj, oj, jaka jest oficjalna propozycja teamu by to rozwiązać?
Najlepiej by było dokończyć go. Ewentualnie rozpocząć nowy turniej, z tym że dotychczasowe wyniki/talony ręcznie dopisać/odjąć ludkom, które już walczyły.
_________________ Nie idę do nieba bo mam lęk wysokości...
Rozpoczynanie turnieju od nowa byłoby niesprawiedliwe, ponieważ znane są już statystyki wielu osób. Turniej można albo dokończyć, albo odwołać.
Ewentualnie pozwolić zawalczyć tym którzy nie zdążyli (to w kwestii utraty expa za brak turnieju) a po zakończeniu turnieju nie przyznawać awansów do wyższych tabel turniejowych i nie przydzielać talonów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum