A jak to wyglada z punktami turbin? Da sie je zdobyc w jakims przyzwoitym tempie, czy jednak konto zwykle jest wyraznie uposledzone, w stosunku do placacych?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jak zwykle jak nie płacisz to zdobywasz wolniej. Jednak ja (i jeszcze dwie osoby) gramy dla zabawy. Ba nawet postaci tworzymy w nawiązaniu do normalnego D&D. Tak naprawdę zobaczymy co będzie dalej - na razie bawimy się ;-)
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Chodzi to płynnie na moim starszym sprzęcie (XP 2 GB ramu, zintegrowana grafika). Mam postać, rasę, klasę, biegam zabijam potworki. Dotychczas zrobiłem questy początkowe (takie wprowadzenie by zapoznać się z grą), raz zginąłem i to raczej przez przypadek - po prostu zapomniałem się wyleczyć w kapliczce i brakło jednego ciosu do zabicia potworka - kolega właśnie władował ten ostatni cios. Później ten quest zrobiłem sam. Sprzęt jak sprzęt. Przyznam, że nic ponad to co jest w innych grach poza tym, że jest oparta na D&D.
Więcej informacji znajdziesz na stronie: http://www.ddo.com/ zresztą instalkę też od nich ściągasz i w sumie tyle. Na razie nie zapłaciłem ani grosza.
Osobiście gra mi się w to lepiej niż w Guild Wars.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
My z Mkejem przegraliśmy ze 2 miesiące siedząc w Krakowie w wakacje. Przyjemna gierka, polegająca na robieniu questów i teamplay'u. Większość rzeczy jest niemożliwa do zrobienia solo, a będąc w party tylko zyskujesz Graliśmy w to dopóki nie zaczęliśmy grać w Atlantice Online. Obecnie przerwa w graniu w tego typu gry
Talphion, na którym świecie graliście i czy macie jakiś sprzęt, kaskę dla początkujących graczy ? Jako ciekawostkę dodam, że u nas średnia graczy powyżej 30-stu lat ;-) wiece da się grać mając mało czasu :-)
Mozna sprobowac, gra sie sciaga =)
Jakie sa swiaty do wyboru i na ktorym sie zbieramy? No i dajcie znac, kim gracie
Jasne, ze da sie grac majac niewiele czasu, ale to zalezy od podejscia. No i wiadomo, ze nie osiagnie sie wtedy w grze tyle, co gracz siedzacy nad nia bez przerwy.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
My gramy na Thelanis. I zgadza się robimy to dla zabawy - raczej nie planujemy topu ;-). Po prostu taki łącznik między normalnymi sesjami RPG... które są raz na miesiąc, dwa miesiące.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum