Wczoraj na spotkaniu, poproszono mnie o udostępnienie szerszej publiczności tego, czym się ostatnio zajmuję na praktykach w Vinci Games. Więc gdyby kogoś interesowało, to zapraszam do obejrzenia konceptów, które nie zdobyły uznania ;-)
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Dzięki
Kolejne wersje przeszły, przynajmniej na razie. Tu akurat ich nie ma, bo ja mogę zabierać tylko to co nie będzie wykorzystane. Możliwe, że będę miał tego więcej, ponieważ w zeszłym tygodniu na zebraniu zarządu kręcili coś nosami na te już wstępnie zaakceptowane i za tydzień będziemy brać się za potwory ponownie. Na razie robimy elementy lokacji i przedmioty (<rzyg> ) .
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie wszystkie są jakieś szczególnie udane. Np. 2, 10, 15, bledszy fragment 3. Zresztą, to nie tyle to, że były odrzucone, co wymagały zmian z różnych powodów (np. miały charakter zbytnio fantastyczny niż s-f lub spodobała się część pomysłu a resztę chciano rozwinąć w innym kierunku).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum