Wałkowane ostatnio dość często, zwłaszcza hardcorowo na retro - problem podwójnej walki wojennej i fałszowania statów. Kolejny przypadek:
W walce powyżej dmg Lucivara zostało sfałszowane. Prawidłowe jest na screenie poniżej.
W tej walce z kolei dmg Puffa zostało sfałszowane. Prawidłowe jest na pierwszym screenie. Co nie zmienia faktu, że nawet przy normalnym dmg walke tę powinienem przegrać
Do walki doszło dzisiaj. Obaj klikneliśmy w tym samym momencie. W rezultacie Puff jest martwy a Lucivar nie.
Proponuję uzdrowić obu do 100% uwzgledniając to w tabeli wyników i ewentualnie powtorzyć walkę jeśli lub też nie powtarzać
to nieprawda, to wina Kalama. Tak jego! Kazał mi wypić wywar do ataku przez co spóźniłem się całe 4 sekundy I nie będę czekał na ślamazarnego atakujacego jeśli mam szanse ubić 2dwóch szturmujących A to nie było łatwe, bo mimo tak potężnej fali uderzeniowej (19 atakujących respect!!) synchro było bardzo dobre (respect x2)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum