Pewnie mu między innymi o to chodzi
Z reguły wykańcza mnie koło 250-260 tury z minimalnymi stratami 10% ....... jeśli rexel nie wchodzi za często
W wypadku wyżej weszła u mnie 28 razy u niego Pani 14
Przy okazji ponawiam prosbe o jakis sposob wstawiania logow
?
Jeśli chodzi o możliwość "zrobienia linka do zobaczenia danej walki", to odradzam, bo wtedy dałoby się przeglądać bez problemu cudze logi (czyli de facto znajdować staty innych osób). Jeśli widzisz lepszy sposób to napisz; zresztą nie wiem nic o ponawianiu bo nie kojarzę takiej propozycji.
A nie dało by się zrobić przycisku "zapisz walkę" który by w jakiejś przystępnej formie zapisywał walkę na dysku? Bo wprawdzie u mnie zazwyczaj 3x prt scr to rekordowo długa walka, ale zgodzę się, że jest to nieporęczny sposób zamieszczania walk.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum