dziwne bo ostatnio jak i teraz (przynajmniej u nas) wszyscy co do jednego łyknęli dragi (tak mi się wydaje, przynajmniej przypominałem by to zrobili )
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Możemy się męczyć dalej, ale niech te zbugowane walki zostaną tak jak poprzednio powtórzone. Co do łykania wspomagaczy możemy się umówić, że na kolejnym szturmie nic nie bierzemy i zobaczymy czy będą grzyby. Jakby nie patrzeć nie zawsze coś się buguję, ale jak się nie łyka wspomagaczy to wogóle nie ma problemu.
Ewentualnie nie wiem jak Wy to tam macie, ale może dałoby się przekleić część kodu dotyczącego wojen z S1 do retro bo jednak na S1 nie było takich problemów do tej pory, poza ostatnim szturmem RA gdzie ponoć obcieło berkowi dmg.
No i 3 prośba już do GWNu, nie klikajcie zakończenia wojny z powodu nieaktywności, bo póki się nie wyjaśni poprzedni szturm to nie możemy nic konkretnego zdziałać.
Proponuję zawiesić wojowanie ale nie zakańczać wojny. Fayl niech pisze i broni się, przechodzi na gorszą stronę mocy, co będzie miał lepiej niż inni Wojna będzie wisieć to przynajmniej nikt nie zapomni ze trzeba coś niecoś poprawić.
Tylko, że teraz rozumiem, że będziemy tak stali z połową członków martwych i nic nie robili? No ok... łatever
P.S. nawet po naprawieniu i ewentualnym zakończeniu jakoś wojny są jakieś okresy ochronne = jeszcze wiele wody upłynie do kolejnej wojny
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum