Jako że mam ostatnio za dużo czasu wolnego to zacząłem nadrabiać zaległości filmowe i znów wciągnąłem się w katowanie się horrorami
Teraz pytanie do was. Co polecacie z gatunków horrorów? mogą to być nowe jak i stare typu Lśnienie czy chociaż Martwe Zło
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
o nie widziałem jak łach to już wiem co będę oglądał jak wrócę z pracy
ja dziś np oglądałem Istotę (Splice po en) i nawet nawet fajny film myślałem że Brody nie nadaję się do takich filmów no ale miło zaskoczył
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Jaha że Cosik oglądałem genialny dla mnie film no i w niektórych sytuacjach można się bać
No a Dooma już zasysam jutro coś powiem na jego temat no ale gra była kaszaną więc nie spodziewam się jakiegoś polotu w tym filmie
Death Note i High School of the Dead z tego co wiem z horrorami maja mało wspólnego. DN to fajny thriller, a High School to połączenie thrillera z latającymi cyckami. Shikabane Hime nie znam...
Seriale i animce całkowicie odpada co do seriali jeszcze bym mnie przekonało tak anime to dla mnie chłam w największej postaci - nie urażając nikogo.
Z tego co tutaj napisaliście to chyba Widma nie widziałem więc zassam sobie
Jeśli chodzi o Fringe, to szczerze mówiąc zawiodłem się trochę na tym. Pierwszy sezon był rzeczywiście ciekawy, przypominał mi nową wersję Z archiwum X. Jednak potem jakoś mi nie podeszło dalsze rozwinięcie fabuły. Nadal oglądam, ale już bez entuzjazmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum