"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
mef, 22 u daltonisty to dziwnie dobry wynik z komentarzy które czytałem Ci ze stwierdzonym daltonizmem mają wyniki min. 100 a niektórzy grubo powyżej (z 3 wypowiedzi daltonistów z których wynika, że mają wynik w granicach 100-120, jedna 275, jedna 820 + paru z wynikami rzedu 800-1000 którzy się nie określili)
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
To tylko opinia okulistki. Dogłębnych nie przechodziłem... Poradnia Medycyny Pracy, wiesz jak tam te badania są robione...
Ja uważam, że dobrze rozróżniam kolory. Jedynie mam problemy właśnie z odcieniami. Czyli nie potrafię rozczytać cyfr z tych bąbelków, gdy wrzucają tam kilka kolorów o różnych odcieniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum