Czy to było zamierzone, że kult Rexel wchodzi pod pancerz? Groo Gabzdyl łoi mi teraz skórę (albo jest podczas walk bardzo bliski temu), bo zostaje mi średnio po 1000 niezużytego pancerza... Już raz to przerabialiśmy ze Sztukami Walki, czemu tym razem zaniechano podziału obrażeń po 50%?
Swoją drogą kult Sironi wchodzi 50:50 i jest o wiele słabszy od Rexel.
Do tego na domiar złego także na 7 lvlu będzie słabszy od Rexel punktowo (oraz na 8 lvlu tez ale różnica jest już mniejsza).
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Tak miał działać. Przynajmniej na razie, dopóki nie wdrożymy nowego sprzętu i kilku zmian mechanicznych. Dopiero wtedy będziemy równoważyć i modernizować profity.
Cytat:
Nie jestem pewny czy o tym Phil mówił, że zostały jeszcze pewne smaczki do odkrycia ;-)
Owszem. Są jeszcze 2 rzeczy, które nie zostały odkryte. Jedna szybko wyjdzie na jaw (o ile już nie wyszła), druga niekoniecznie prędko ;-)
... że niby dlaczego tak pewne jest, że owe 2 "smaczki" nie zostały odkryte? Może odkryliśmy ale nawet o tym nie wiemy?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
tak tak, też na to zwróciłem uwagę, Pusta Istota 188, pisałem o tym nawet u nas na SB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum