Jako ,że wojenka była fajna to może zrobimy pseudo ustawke?
Z wyników Turniejowych Błękitni i Rycerze zdecydowanie przodują
Topek mniej więcej podzielony nie wiem jak to wygląda liczbowo.
Można dokoptować te mniejsze gildie
Co myślicie? jak co zdechnie po braku odpowiedzi
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Tzn rytualnie popełnicie samobójstwo aby stanąć po naszej stronie? Fajnie
Cytat:
A o evencie mówiąc - nie ma teraz przypadkiem powojennego okresu ochronnego w którym nie można wypowiedzieć wojny?
To jest traktowane jako normalna wojna, także niezależnie od wyniku, każda strona ma 7 dni wolnego. A jako ze udział brały wszystkie gildie, to sam wiesz :p
Cytat:
Ty i tak sięod Błękitu nie urwiesz:P
Ano zapomniałem ,że my ambasasy w tej erze nie budujemy:)
Tzn rytualnie popełnicie samobójstwo aby stanąć po naszej stronie? Fajnie
Myślałem raczej o rytualnej masakrze błękitków
Azareus napisał/a:
Cytat:
A o evencie mówiąc - nie ma teraz przypadkiem powojennego okresu ochronnego w którym nie można wypowiedzieć wojny?
To jest traktowane jako normalna wojna, także niezależnie od wyniku, każda strona ma 7 dni wolnego. A jako ze udział brały wszystkie gildie, to sam wiesz :p
Tyle, że ktoś mi pisał, że z okresem 7-dniowym coś było zmieniane - na pewno na retro, a nie wiem jak na s1 - więc pytam.
Azareus napisał/a:
Właśnie się od błękitu urwałem
Nick na forum masz ciągle błękitny, a w dolnym pasku pod postem masz napisane "Błękitna Gildia"
Turkusowy byłem od zawsze i jestem z tego dumny Z Czarnej Kompanii nigdy się nie wypisałem i ciągle się z nimi utożsamiam a co do małego herbu, to ktoś zrobił mi psikusa i do tej pory nie wiem jakim cudem herb CK zamienił się na KN - zmieniłem jak tylko zauważyłem
Kniak kniak
Pohamuj swoje masochistyczne zapędy :p Treningi od 1lvla a wojny od 2lvla
Haart, zwyczajnie linkowałeś herb z gry i jak zmienia się era, to zmieniają sie gildie ale ID zostaje to samo. Więc jeśli GWN zostanie założony jako nr. 4 to ere później pod tym linkiem będzie np. RA jeśli zostanie założone jako nr. 4
Czyżby WBG aż tak pewne było tego? Szczerze nie widzę ich w tym pojedynku w roli zwycięzców... ale jakby do takiego doszło to z chęcią bym się przyłączył swoją postacią do jednej ze stron walczących, która by mnie chciała
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum