2. Niewrażliwość wpływa na zatrucie, podpalenie i zmrożenie (redukuje obrażenia)
Nie wpływa na obrażenia z kultów.
Na dodatkowe ciosy/kopniaki nie wpływa bezpośrednio. Wpływa na obrażenia od ciosu podstawowego, co może ale nie musi mieć wpływ na dodatkowy cios.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Ano potwierdzam okrzyk był znacznie lepszy w zeszłej erze
No gdyby niewrażliwość już tak działała od zeszłej ery to byłoby super pięknie bo rycki były ciężkim orzechem (co zresztą niektórzy jeszcze pewnie pamiętają )
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Powiedział szerm napakowany mega itemami questowymi do pancerza i życia przez wiekszą część ery...
Wzmocniony został b delikatnie, bo prawie nikt go nie brał w zeszłej erze. Okrzyk był lepszy.
Quest itemy to całkowicie inna sprawa. Może cię zdziwię, ale uważam, że quest itemy niszczą balans gry (powinny zostać usunięte albo zmienione).
Co do niewrażliwości to nigdy nie grałem barbem, ale czytałem kiedyś posta w którym ktoś obliczeniowo udowodnił, że nawet stara niewrażliwość była lepsza niż okrzyk.
Co do niewrażliwości to nigdy nie grałem barbem, ale czytałem kiedyś posta w którym ktoś obliczeniowo udowodnił, że nawet stara niewrażliwość była lepsza niż okrzyk.
Tym kimś był Tsumoso, który obliczył, że Okrzyk był minimalnie lepszy od Niewrażliwości
1. Zmieniło sie i teraz Niewrażliwość>okrzyk
2. To nie temat o questowym śmieciu. tak, przedmioty z questów to radioaktywny śmieć skażający rozgrywkę.
Cytat:
Daj przykład i przestań je nosić Mi tam obecny stan rzeczy specjalnie nie wadzi
Zaatakuj typowym rycem berka z questowymi i zobacz co się stanie. tak, 2k hp to miał berek na... 300poziomie. Nie wspominając o tym ze dla palka czy mnicha taki bonus jest bezsensowny, a koszt i wymagania ulepszenia np: mithrilowej koszuli są absurdalnie niskie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum