W ramach nie robienia niczego konstruktywnego przejrzałem sobie wszystko co zostało napisane w grze i zrobiłem listę błędów i literówek. Niektóre zapewne przeoczyłem(np. w opisach questów i miast, bo w te się aż tak nie zagłębiałem
Wybór rankingów, główna ramka -> 'Ogranizacji'
Karta walki - Walki do stoczenia -> "walki z grupą besti"
Opis korzyści treningów: "(w szkołach do 75 poz. 1 tura" [brak nawiasu zamykającego]
Kontynuuj walkę -> "Świątynia" zamiast "Medyk"; miksturka leczy ponoć 20 zdrowia;
"Skasuj walki gdzie Ciebie nie zraniono" - lepiej chyba "Skasuj walki, gdzie nie zostałeś zraniony/bez utraty zdrowia"
Ratusz Miejski -> brak polskich liter
Dzielnica kupiecka -> wyskakujący komunikat: "Brak asortymentu dla Ciebie w tej kategori."
Przy zmianie lokacji -> "Już teraz zostanie pobrane od Ciebie podróż i tury."
Moja organizacja -> "Populacja: x/1000 członków". Liczebność bardziej pasuje do organizacji.
Zostań obywatelem -> "Zostań obywatelem przez miesiąc." Wyżej zaś "Zostań Obywatelem na 1 miesiąc" - co wydaje się być bardziej logiczne.
Wygląd gry -> brak polskich liter
wypadajka Księga o Pani.
Gdzie dokładnie?
4 zdanie - jest literówka, powinno być "(...)ze swoimi drugimi dziećmi(...)" a jest "(...)swe swoimi drugimi dziećmi(...)".
pozdrawiam
Ps. te drugie dzieci jakieś takie kulawe to jest, ale nie mam pomysłu jak można przekształcić to sformułowanie żeby było lepsze:)
Przy oddawaniu questa 'Zaginione dzieci' u ?yska w Vidzie:
"Przyjmij tę"
"By podkreślić jak bardzo ceni to, czego udało Ci się dokonać, dorzucił jeszcze naszyjnik jakiego nie sposób znaleźć u żadnego kupca."
Nie wiem czy w tym ostatnim zdaniu nie powinno być jeszcze więcej przecinków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum