I tak ma jednego bonusowego żołdaka
Rozumiem, że jeśli dzisiejszy atak zostanie odparty, to na koniec wojny czekamy aż te trzy marudy klikną walki albo zdobędziemy te brakujące 106 432 punkty?
Ps. To tylko niecałe 1200 na osobę. Czyli jakieś 8 wejść
Po drugie - nie ma posiłków dla trupoli? Może chociaż tych 35 trupów z naszej strony powstanie z martwych by wesprzeć szeregi nieumarłych? To chyba nie taki zły pomysł - na każdego zabitego powstaje w jego miejsce zombi - nie można pozwolić by się świeże ciała marnowały
Posiłków już nie będzie, bo wojna by zbyt długo trwała. Dziś mija 3 tygodnie od momentu gdy doszły pierwsze szturmy, a podejrzewam, że gracze chcieliby też powojować pomiędzy sobą toteż jak tylko padnie przywódca legionów event zostanie uznany za zakończony.
Nom, moim zdaniem najfajniejsza część eventu była przed pierwszym turniejem. Nie wiem, czy tak miałem tylko ja, ale naprawdę odczułem lekką ulgę, że będzie chwila przerwy ze względu na sobotę... Nie oszukujmy się - jakby takie szturmy leciały jeszcze przez ~3-4 dni, to byśmy dostali po dupie wtedy chyba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum