Nie wiem
Na 6 nie wiem czy będę do domu wracał, dużo zależy od tego czy nam piątek wolny zrobią, bo jak nie to na pewno zostaję we Wrocławiu, jak wolne to się zastanawał będę dopiero
_________________ "Cynik jest perfidnym łajdakiem, który postrzega świat takim jaki jest, a nie takim jaki być powinien"
Zwyczajnie posprzątajcie te mieszkanie a wszelkie magnetyczne anomalie, antycne cywilizację bakterii z kubka po kawie, awanturnicy z pudelka po pizzy oraz przybysze z innych planów egzystencji znikną.
Zwyczajnie posprzątajcie te mieszkanie a wszelkie magnetyczne anomalie, antycne cywilizację bakterii z kubka po kawie, awanturnicy z pudelka po pizzy oraz przybysze z innych planów egzystencji znikną.
Aza ale to niestety nie pomaga... w żadnym ale to żadnym wypadku to nie chce pomóc. Wiesz jest takie magiczne pudełko i taka magiczna flacha... ale na środę zrobię jeszcze bardziej generalne sprzątanie i może to pomoże ale wątpię
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Porządek był ale nie jakiś oszałamiający, mogłeś się lepiej postarać tak więc póki co mogę robić co najwyżej za biskupa, ministrantów zapraszam na zakrystię...
_________________ "Cynik jest perfidnym łajdakiem, który postrzega świat takim jaki jest, a nie takim jaki być powinien"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum