Dopiero teraz zauważyłem, jak dla mnie to jest błąd albo niedomówienie:
Jeśli na liście kontynuowanych walk mamy taką w których nie straciliśmy ani 1 hpeka i wciśniemy leczenie w świątyni to zostanie nam zabrana kasa na to leczenie 0 hpeków.
to ja dorzucę spostrzeżenie - jeżeli w kontynuuj walkę jest walka gdzie straciliśmy 0 hp (0%) i odznaczymy przy niej ptaszka, czyli że nie chcemy się z niej leczyć, to gra i tak nas z niej wyleczy, a walka zniknie ze spisu
problemu nie ma, gdy chociaż raz oberwaliśmy - takie odznaczone do leczenia walki zostają - jak powinny - niewyleczone...
Rozwiązanie: Usuń z listy (Skasuj walki, gdzie nie zostałeś zraniony) zanim zaczniesz się leczyć i po kłopocie Nie jest to nawet nielogiczne - przychodzisz do świątyni się leczyć i płacisz opłatę za usługę - to, że nie masz czego leczyć jest nieistotne - masz za co płacisz
A co do znikania walk w których nie straciliśmy hp przy leczeniu innych, to było już od baaaardzo dawna. Było całą erę jak poprzednio grałem, czyli dobrze ponad rok temu. Po prostu sprawdzają nam przy leczeniu całą kartotekę zdrowotną i kiedy zapłacimy, świątynia usuwa nas z rejestru - leniwi kapłani przy okazji kasują z rejestru przypadki ich nie interesujące
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum