W tym formie, będzie wpisywał wyniki swoich członków z turnieju. Jeśli ktoś zaśpi, to po północy będę uploadował plik z wynikami z turnieju. jakby ktoś chciał kombinować, to również sprawdzę Wyniki są publikowane w takiej formie, jak w pierwszym linku w sheet1 ALE
Klikamy View a potem 'View List" i mamy listę, gdzie możemy segregować ludzi według gildii, drużyn itp.
Sheet2 - wyniki drużynowe, z których będę robił ręcznie TvT i skąd są brane wyniki do GvG
Sheet 3 - wyniki GvG
Testowo wrzuciłem 2 teamy GWN i WBG i 1 Team RA
W ten sposób skróciłem sobie coś co z przerwami trwało 2godziny do ok... 10-30 minut
Rozumiem, że po każdym turnieju, jako kapitan, wklepuję wyniki całej moje drużyny w ten drugi arkusz i reszta robi się sama, tak? Mogę się poświęcić, ale proszę wrzucajcie screena z wynikami turniejowymi z północy, bo inaczej będę musiał odpuścić, turnieje klikam z reguły ok. 13 i później jestem na necie dopiero na drugi dzień o tej porze albo wieczorem.
To jest pół automatyczne. Bo jak wklepujecie wyniki to wchodzą one losowo i muszę ręcznie wybierać aka - to już moje zmartwienie
Co do wyników - Chwile po północy będę wrzucał plik .txt z wynikami wszystkich zapisanych gildii + trochę ludzi ze szkół. Wtedy używasz opcji 'szukaj" wklepujesz nick i Ci znajduje wynik danej osoby. Czyli tak samo jak w poprzednim LGL tylko teraz dostęp do wyników będzie miał każdy
A jak ktoś coś pominę itp. to zawsze sam mogę wklepać dany wynik
Jeżeli kapitan chce, to moze wpisac wynik zaraz po tym jak ktoś wykonał turniej. Problem będzie, jak taka osoba zrobi o 13 turniej i wbije nowy poziom przed północą np: o 20
Wynik to punkty i poziom posiadany przez gracza po odbyciu walki turniejowej numer 7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum