loolki to czemu ty się z tym ukrywałeś? teraz to będziesz miał przechlapane jak zjawisz się na jakimś spotkaniu oj będziesz miał
ja tu z Hardim regularnie co jakiś czas coś pijemy bo reszta wrocławian jest niemrawa do spotkania... więc nawet na forum przestaliśmy się umawiać bo chętnych po prostu brak.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
loolki to czemu ty się z tym ukrywałeś? teraz to będziesz miał przechlapane jak zjawisz się na jakimś spotkaniu oj będziesz miał
ja tu z Hardim regularnie co jakiś czas coś pijemy bo reszta wrocławian jest niemrawa do spotkania... więc nawet na forum przestaliśmy się umawiać bo chętnych po prostu brak.
Ale że niby co
Ja mógłbym się kiedyś poświęcić i przejechać te 55km pociągiem, ale to musiałby być jakiś weekend (albo jakieś dzień wolny z powodu święta katolickiego ).
Tym bardziej że Loolkowi deklarowałem postawienie browara jak go kiedyś spotkam
Jeśli byłby nocleg za darmolca u kogoś kto mnie nie ukradnie mógłbym się zastanowić - jeśli to akurat byłby wolny weekend. Może jakaś domówka, parapetówka, urodzinki (np. kota znajomej) czy inna imprezka?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Hardi ale ty wiesz że takie święto jak 3 króli jest za parę dni i będziesz wtedy we wro i będziesz miał wolne i wiesz co cię czeka?
No nie będę ukrywał ale we wro to teraz tylko można się ze mną i z hardim napić reszta hmmmm reszty nie ma.
Tsum miejsce się znajdzie na materacu u mnie w mieszkaniu
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum