najpierw zacytuje fragmenty moich dwóch wcześniejszych postów z tego tematu:
Cytat:
rano o 9 klikałeś trening za sobotę (sobotnimi turkami, bo w sobote trenować się nie dało), a o 11 robiłeś już treningi za dzisiejsze tury...
Cytat:
trening w sobotę został wyłączony zapewne po to, żeby wykluczyć możliwość szpiegowania w ten sposób postaci w dniu turnieju...
Dziś rano testowo kliknąłem w trening - i... normalnie zawalczyłem (na razie tylko raz, bo nie jestem pewien, czy to nie bug)
Więc mam pytanie, czy ograniczenie walk treningowych w soboty zostało zdjęte celowo i można legalnie trenować w dniu turnieju, czy też jest to wynik jakiegoś błędu w grze ?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Wykorzystaj do końca tury z wczoraj. Potem za dzisiejsze stocz walki treningowe.
Edit: byłem o sekundę szybszy
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2009-04-11, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum