Nie mówiłem o osobnych klasach jakie miały być w Świcie, ale o proficie lub budynku który umożliwiałby zrobienie z wypadajkami coś innego niż "sprzedaj" i nie dla expa, a dla niesklepowych broni dla członków gildii lub kasy - coś takiego już działa: Laboratorium Alchemika.
Powiem, że popieram Azera. Pomyślcie, czy jest sens wrzucać propozycje nowych rzeczy, które są przeznaczone głównie dla osób grających w woje od X er, bo znają wszystko niemal na pamięć i przydałyby się im jakieś urozmaicenia. IMO lepiej skupić się na poprawieniu grywalności, by gracze nie odchodzili, gdy się okazuje, że n. nieznajomość wielu kruczków i wypracowanych przez innych, optymalnych ścieżek, przekreśla szansę na równorzędną rywalizację.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
I tak ukryli wzory więc jak nowi mogą konkurować z nami? Skoro my znamy wzory a oni nie?
Ja bym nie grał w grę w której nie ma jasno sprecyzowane ile daje np. taki punkt zręczność, czy jak wyglądają wzory. To równie dobrze można Bajtfajtszyt włączyć czy coś takiego... Kiedyś wzory były. Teraz nie ma i jest moim zdaniem lipa.
A, odbiegłem od tematu, mea culca
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum