Nazwa Gildii:Gildia Wielkich Niezależnych Nazwa Drużyny:Siedzieliśmy Nad Tymi Chorymi Questami Chyba Ze Sto Godzin I Teraz Coś Z Tego Chcemy Mieć *
Kapitan:Tsumoso Skład:
1 Tsumoso nieuchwytne diabelstwo
2 Haart wkurzony miś
3 Grudo elfi zawadiaka
4 Vercingetorix krokodyli niszczyciel
P.S. zastrzegam sobie prawo do nanoszenia jeszcze drobnych zmian i poprawek. - Tsu
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Organizacja: Gildia Wielkich Niezależnych Nazwa drużyny: Lykońskolacercioghrullowokocia Szajka Z Nimith Która Siedziała Nad Tymi Chorymi Questami Też Ze Sto Godzin I Teraz Chce Z Tego Mieć Też Coś (A Może Nawet Trochę Więcej)*
Kapitan: Wehrwolf Skład:
1.Wehrwolf,
2.Majsner,
3.Alakh Kasam,
4.Grrretha Wielka Niedźwiedzica
5.Aksal (rezerwa)
*w skrócie: LSZNKSNTCQTZSGITCZTMTC(AMNTW).
_________________ MMA PANOWIE MMA!!!
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2011-01-02, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
Dwudniowy stan upojenia alkoholowego spowodował, ze turlając się za potrzebą dolania czegoś do kufla, pomyślałem ze zrobię to w ten oto łatwiejszy sposób.
ARKUSZ ZG?OSZENIOWY!
Przykładowo wojownik z drużyny X wpisuje sie w formularz
Planuje zrobic 6 arkuszy dla każdej druzyny(aby widzieli) oraz jeden mój - generalny, liczący wszystko (zmagania DvsD itp).
Jak widać, w arkuszu pojawia się data wpisu, wiec bez oszust. Dodatkowym zabezpieczeniem będzie hasło które każdemu podam indywidualnie. Wtedy będę miał 100% pewności że ktos nie oszukuje.
Więc pozostalo mi zrobić jeszcze:
- Podział na drużyny, aby po wybraniu odpowiedniej, wpis pojawiał się w odpowiednim miejscu.
- Takie coś aby porównywało np: dwie drużyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum