Zaspamowaliście ten temat. Muszę założyć sobie inny bo tutaj to już żal refa wklejać.
Brakuje mi 3 refów na 10 poziomie do medalu society builder. Aby osiągnąć 10 poziom wystarczy klikać przez 3 dni. Kto pomoże? W nagrodę do wygrania kody sms na doładowania wojofunduszy
Nie wspomnę już o tym, że każdy powinien chcieć zostać refem Ministra Gospodarki i Finansów (7 razy ePolski, 2 razy eNorwegi i to jeszcze nie koniec), wielokrotnego doradcy prezydenta, prezesa partii itd. Nawet Chińczyki i Hiszpanie robią ze mną wywiady o/
Po rejestracji i dobiciu 10 poziomu proszę o PW z loginem w grze erepublik, a ja w zamian prześlę kod sms na doładowanie WF o/
No to klikasz w mojego refa (ten obrazek w moim poście powyższym) i zakładasz konto. Po lewej stronie pod awatarem masz misje. Wypełniaj je na początek.
Pierwsze miesje to powinno być:
- Ubierz awatara,
- Znajdź pracę i zapracuj,
- Zatrenuj,
- Miej 3 chlebki w ekwipunku (kupuj te pierwsze z lewej na początek),
- Miej 1 giwere w ekwipunku,
- Pokonaj 3 przeciników w walce,
Pamiętaj, że jeśli dostaniesz power batona to zjedz na walce hp poniżej 20 przed użyciem. Twoje życie wróci do 100. W pierwszy dzień można dociągnąć spokojnie do 7-8 levela. Drugi dzień pracujesz, trenujesz, leczysz się. Trzeci dzień pracujesz, trenujesz i walczysz aż do osiągnięcia 10 levela lecząc się zakupionymi chlebami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum