Potwierdzam. Najpierw wyskoczył "błąd odnośnika", później gra stwierdziła, że nie wybrałem rasy i klasy (jeno imię się ostało) a na końcu to co Vallowi
poszedłem zobaczyć na retro i... zalogowałem się moim loginem i hasłem z s1, udało mi się wejsc stolarz mi mówił, że to niemożliwe - że konta na s1 i retro to osobna sprawa - wygląda to tak: na s1 mam 1 postac i obek do stycznia 2011... na retro tez sie moge tym samym loginem i haslem zalogowac i mam 0 postaci i obek do stycznia 2011 (nic nie ruszałem tam więcej) - może takie info się przyda (sugerujące, że coś jest nie tak z kontami z s1 i retro, może pomieszało się coś... )
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum