Takie pytanie: czy w informacjach o aktualizacji pojawiły się "z rozpędu" takie, które retro w ogóle nie dotyczą? Konkretnie:
Cytat:
Poprawione błędy:
1. Poprawiono błąd odnośnika podczas powtarzania walki z postrachem.
10. W walkach grupowych poprawiono błąd "zastępowania się" profitów zadających obrażenia czasowe. Od teraz działają równolegle do siebie.
Nowości i zmiany:
26. Niektóre uszkodzone lub stare przedmioty zdobyte z bestii można naprawiać.
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
Skoro tak, to zalecam usunięcie opcji sprzedaży itanzów "na targu", bo (tak masoch jestem na sobie sprawdzam ) zabiera item i nie daje pieniędzy, a nikt tego nie kupi, bo nie ma tam dostępu.
A jednak na retro jest lecą przedmioty do naprawienia, i można je naprawić - jak to sam uczyniłem przed chwylą (buty ghoula)- to jak to w końcu z nimi jest? Phil określ się
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum