Byłby ktoś chętny porypać trochę w dotke? W kupie zawsze raźniej, zwłaszcza w tego typu grze ^^ Jakby było sporo chętnych to możnaby zorganizować potyczki międzygildyjne Ale może najpierw niech się jacyś chętni wypowiedzą, bo nie wiem ilu nas jest (czy wogóle ktoś oprócz mnie )
Imo, LoL troche lepsze od dotki, ale osobiście nie za wiele w to gram. Za to mój brat całkiem sporo, więc pewnie chętnie sobie by z Wami pograł. Jak będziecie mieli więcej informacji to mu wspomnę, o ile nie ma nikt nic przeciwko
@Spider
Nie sądzisz, że to zależy od towarzystwa ? DotA, to moim zdaniem bardzo popularny dodatek do warcrafta, a jeżeli ktoś zna Dote to powinien też kojarzyć LoL'a. Zresztą... jeżeli ktoś się zainteresuje tym tematem, to sobie wygoogla, to jest 15 sek roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum