Kara nalezy im sie bez 2 zdan, ale uwazam ze nie tak wysoka... w tej grze przeciez liczba turek praktycznie definiuje lvl jaki mozna osiagnac +- 5% expa dla bardziej hardkorowych graczy. Przy banie na tydzien jest praktycznie niemozlwe nawiazac walke z czolowka. Jak dla mnie bany powinny byc calkowicie zlikwidowane( oprocz perma dla recydywistow) a w zamian powinno sie ucinac lvl lub exp w zaleznosci od przewinienia....
Wracając do pierwotnego tematu - nie mogę stwierdzić tego na pewno, bo nie notuję dokładnych ilości expa jakie mam, ale wydaje mi się, że to niestety nie jest tylko błąd w wyświetlaniu. Postaram się to uchwycić przy następnej okazji.
Yoss ja już to sprawdzałem jak brakuje ci expa za obrony zobacz ile masz na liczniku i kliknij 1 moba i zobacz ile ci naliczy. Jeśli brakowało expa powinno go naliczyć wtedy. Exp z obrony jest naliczany przy 1 walce którą ty stoczysz a nie przy logowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum