Chodzi ,żeby w turniejowym LGL nie było 4 drużyn z 2 gildii i tylko takich
Zapowiadają się 2 silne Gildie + kilka mniejszych
Powiedzmy , że do startu LGL (danej sesji) potrzebne są 3 gildie (np 2+1+1)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Jestem za kontynuowaniem LGL ale bez nagród indywidualnych. Talonów i tak będzie, aż nadto z racji naprawiania przedmiotów no i być może złagodziło by to jakieś tam próby "kombinatorskie", które podobno były.
Pozdrawiam.
Popieram Kalama. Sam pomysł LGL mi się bardzo podoba (szczerze to jakoś nigdy nie brałem w tym udziału). Jednak wolałbym żeby to była bardziej czysta rywalizacja punktowa, niż chora walka o talony Gdzie, jak już Kalam napisał - może się zacząć kombinatorstwo (jak zawsze;p).
Jak najbardziej ZA LGL ale tylko jako forma rywalizacji miedzy gildiami. Ranking indywidualny odpuścić. Na wojnach liczyć się beda tylko najsilniejsze i najliczniejsze gildie wiec LGL bedzie szansa na rowna rywalizacje nawet dla tych pomniejszych.
Bardzo uber
Moje propozycje zmian, mające na celu zbliżenie tego LGL do jego pierwowzoru.
1. Rywalizacja indywidualna - każdy kto się zgłosi bierze udział.
2. Więcej drużyn, mniej członków - powiedzmy każda drużyna ma 4 członków, nie ma limitu liczby drużyn dla gildii.
3. W rywalizacji gildyjnej brane są pod uwagę wyniki wszystkich zgłoszonych członków z tejże gildii.
4. Pewnie coś było, ale nie pamiętam co
Też byłbym za tym, żeby nie było nagród w talonach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum