To parę anonimowych pytań na temat: czy zarabiasz, ile masz wolnego czasu i ile średnio miesięcznie kasy przeznaczasz na rozrywkę. Takie nic a pomoże się dziewczynie. Każdy kto wypełni to i się Tu pochwali może liczyć na forumowe piwo
Wypełnione. Doszedłem do wniosku, że kultura u mnie osiągnęła dno. Muzea i ksiegarnie omijam szerokim łukiem, nie kupuję płyt, kino odwiedzam góra raz w roku,a raz na pół roku wypadam z kumplami na "soczek pomarańczowy" (bo ja abstynent jestem)...
Reputację uratować mogła by mi tylko bibiloteka, gdyby nie fakt, że ostatnio dostałem list z pisemnym wezwaniem do oddania książek i wpłacenia 11 zł kary (0,50 zł / miesiąc od każdej książki)
Wypełniłem, z radością zaznaczając, że zdecydowana większość mojego "kieszonkowego" pochodzi ze źródła pt "stypendium". Od niedawna co prawda ale jednak nie tonę w luksusach ale te drobniaki mi normalnie niczym manna z nieba przyszły
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum