<podnosi lapke> Ja, ja mam pytanie! Czy jak dolacze, to tez bede miala taki biust jak ma ta piratka na plakacie?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Ostatnio zmieniony przez Emilka 2010-12-02, 01:51, w całości zmieniany 3 razy
KoniAK nasza jest realistyczna nie jak te twoje z wymiarami 160, 50 , 100.
Ale widać wy zgodnie z piosenką
Ascetoholix > xxczki
Tego pirata co wkleiłeś pewno całe BG by wychędoźyło taki "ładny"
Więc Ja wolę być Popierdułka
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
KoniAK, tak, masz rację. Właśnie dla Ciebie założyłem opaskę na oko, a kalam siedzi obok mnie i ma chustę na głowę. Wyglądamy mniej więcej tak:
Ps. Statek od Cioci.
Pps. ?adne ciacha z nas?
ppps. Te twoje piratki są ewidentnie bardziej nowoczesne, widać, że poleciały na złoto i "blachy" statków
Obrazki jak obrazki, osobiście mnie się nie podobają, ale ja nigdy mangowatych klimatów nie lubiłem. Problem w tym, że nawaliłeś ich Koniak dużo i są strasznie wielkie przez co całkowicie zasłoniły ogłoszenie. Prosiłbym uczynnego moda o odseparowanie postów i umieszczenie ich w temacie "dyskusja".
A na temat gustu wypowiadać się nie będę, bo widać są różne.
Cytat:
Vallo odpalcie łajbę bo wychodzi na to, że jesteście piraci stacjonarn0 - lądowi
Co do tego przytyku Azer, jeśli dobrze rozumiem to o klimat ci chodzi. Sam nie wiem, zawsze uważałem piratów jako awanturników, którzy pływają wtedy kiedy muszą bo morski rozbój to wieczny hazard w końcu pływanie kiedyś było o wiele bardziej niebezpieczne. No ale to moje podejście do sprawy.
ps. nam na wyspie dobrze, nigdzie się stamtąd ruszać nie będziemy jak potrzeby nie będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum