Pamiętam jak Warcraft 3 jeszcze nie wyszedł, były tylko newsy. Wielkim oburzeniem było to że paladyn od ludzi.... miał młot, kiedy każdy fan świętych wojowników widział palka z dwuręcznym mieczem albo długim mieczem i tarczą. Teraz mnie to nie dziwi i nawet mi to pasuje
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Wojtek, wiem, ze dałem do Warhammera a Ty do Warcrafta, ale bądźmy szczerzy, jeden młot komicznie większy od drugiego Chyba, że to średniowieczna anti terrorist i młoty do wyważania zabarykadowanych drzwi
Tu się zgodzę co do proporcji i przeznaczenia takiego młota Spójrz na swoje przedramię, i wyobraź sobie młot z obuchem podobnej wielkości. Pewnie 2 rękoma bym nie uniósł tego na wysokość kolan Zresztą kafar przy takim młocie to zabawka
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Głupio tworzyć osobne tematy w propozycjach, bo to głównie komentarze, do już występujących w grze rzeczy:
1. Automatyczne leczenie przy pomocy miksturek (przy ustawieniu tego w odpowiednim menu):
- od najslabszej do najmocniejszej, w walce wielokrotnej
- gdy koncza sie miksturki, automatycznie leczy za zloto
- jeśli komus nie podoba sie perspektywa, ze flaszką +500 wyleczy sobie tylko klika pkt życia, to może klikać walki pojedynczo, albo ustawic sobie utrzymywanie zycia na poziomie tych 90-95%
Bylaby to spora oszczednosc czasu, a na tym ludziom zalezy, co mozna poznac po kilkunastu tysiacach miskturek sprzedanych u kupca.
2. Layout. Jest funkcjonalny i z tego co widzę można go modyfikować w razie potrzeb, a to spory plus. Niemniej obecna jego wersja wygląda (bez urazy) jak wycięta z tekturowego pudła
2. Layout. Jest funkcjonalny i z tego co widzę można go modyfikować w razie potrzeb, a to spory plus. Niemniej obecna jego wersja wygląda (bez urazy) jak wycięta z tekturowego pudła
Dziwne bo właśnie nowy wygląd przypadł do gustu największej ilości osób*.
Cytat:
1. Automatyczne leczenie przy pomocy miksturek (przy ustawieniu tego w odpowiednim menu):
- od najslabszej do najmocniejszej, w walce wielokrotnej
- gdy koncza sie miksturki, automatycznie leczy za zloto
- jeśli komus nie podoba sie perspektywa, ze flaszką +500 wyleczy sobie tylko klika pkt życia, to może klikać walki pojedynczo, albo ustawic sobie utrzymywanie zycia na poziomie tych 90-95%
Ciężkie od optymalne zrobienia. Ja np. klikam w zależności od ilości buteleczek i "strat" na ostatniej.
Cytat:
Bylaby to spora oszczednosc czasu, a na tym ludziom zalezy, co mozna poznac po kilkunastu tysiacach miskturek sprzedanych u kupca.
Dlatego masz leczenie za złoto.
*prywatne opinie moich znajomych - nie poparte badaniami statystycznymi i naukowymi.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum