6 lat temu szukałem gier właśnie na takich topkach ale nic tam ciekawego nie było. Wojowników znalazłem wpisując frazę "wojownicy rpg" w google... (miałem ochotę na jakąś gierkę rpg przeglądarkową i się znalazła - wcześniejsze gry jakie badałem oparte na tym syfiastym silniku vallheru{?} bodajże czy jakoś tak, mi się nie podobały)
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
To mnie nie dziwi, ze malo kto klikał - sam na ta strone wszedlem ledwo pare razy, bo zawsz korzystalem ze stron serwerow.
Dodatkowo, jesli sie nie myle, ten temat zaklada, by kazdy po zalogowaniu na konto, mogl cos drobnego w grze uzyskac, w zamian za klikniecie na topliste - a to juz jest dodatkowa motywacja.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Spider4, po tygodniu będzie już widać różnicę pomiędzy tymi co klikają a tymi co tego nie robią. Klikanie w to stało by się koniecznością by utrzymać swoją pozycję, a przymusu nikt nie lubi.
4 turki więcej to o 3,(3)% więcej expa
to różnica 1-2 lvli (aktualnie)
chyba kpicie z takimi propozycjami
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum