Witam, sprawa wygląda tak:
1. Założyłem (Wehrwolf) grupę do bicia grupy bestii.
2. Dołączyli do niej Icarium i Wilczykłak.
3. Wybraliśmy tryb walki automatyczny (Rybołacza grota, kolejność jaką przyjęliśmy to 65, 69, 75, 61).
4. Biliśmy, biliśmy i w 26 rundzie walki padłem.
5. Ale walka toczyła się nadal, chłopaki nie musieli wybierać na nowo celów.
6. Aż do rundy 38, czyli w momencie gdy pokonali nr 69.
7. Teraz i mi, i im, wyskakuje opcja wyboru kolejnego celu, jednak po kliknięciu tego pojawia się komunikat:
Kod:
Walka grupowa
Ustawiono automatyczne wybieranie celów. Wybieranie ręczne w tym trybie nie jest dostępne!
8. Zgłaszamy ten błąd, prosimy o naprawienie tego i pozdrawiamy
ed. Być może ma jakieś znaczenie, że cel nr 69 został pokonany płonącym orężem (miał 2 życia, które zostały zjarane w kolejnej rundzie przez podpałkę przy braku trafień w tej rundzie walki ze strony Wilczykłaka i Icariuma).
przerwało 3 tury po moim upadku ( w momencie zapalenia jednego z przeciwnikow plonacym orezem ( troszke analogicznie do 1 przypadku w tym temacie )
i jestem raczony w zakladce kontynuuj walke jakze milym tekstem:
A do następnego upadku ile tur brakowało? Więcej niż 3? Szukam podobieństwa z moim przypadkiem. Oczywiście skasowałem log, gdy było już po wszystkim (:/) ale przerwało dokładnie w momencie gdy miał nastąpić mój upadek, czyli runda 58 - stop!, gdy walka się załączyła, to w 59 - mój upadek. Walka się nie przerwała w momencie śmierci mobka.
Oczywiście to może być tylko zbieg okoliczności.
upadek w sensie zginelem
zapomnialem ze w tej grze ma to troszke inne znaczenie
przepraszam za wprowadzenie w blad
normalnego upadku zadnego z graczy ani przeciwnikow nie bylo i brakowalo jeszcze dobrych kilka rund
Fayl, Ty zepsuć... No chyba tylko po to żeby potem gracze mogli powiedzieć że jest jakiś błąd a Ty jak ten superhero przylecisz i naprawisz go w sekundę... Hm... Może odkryłem sekret Fayla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum