Wiesz zawsze mogli udawać że ktoś ich wrobił czy coś w tym stylu - mimo wszystko zachowali się lepiej. Nie twierdze że wszystko jest ok, bo za złe czyny się płaci, ale nawet w sądzie przyznanie się do winy łagodzi trochę karę.
A wiem że pojawią się takie głosy, że każdy tak może - to jest pierwsza taka kara, więc nawet nie mieli od kogo zerżnąć pomysłu z przyznaniem się.
UW nie zostało stworzone po to, by się wyciągać nawzajem z bagna. Jest po to, żeby Team zauważył, że nie wszystkim odpowiada 'cenzura i żelazna' ręka i mnogość najskrupulatniejszych regulaminów.
Tyle
EDIT: Poza tym, my jakieś stowarzyszenie prawne czy co? Tytuł i obrazki to żeby się nieco odróżnić. Coś w ten deseń
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Pomóż mojemu smoczkowi, klikaj! ->
Ostatnio zmieniony przez Haspen 2009-04-10, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Każdy jest dobry - tylko na swój sposób, ja bym obcował chociaż za skróceniem im kary, bo skoro przyznają się z premedytacja do tego że źle zrobili to już coś świadczy.
Nie każdy miałby tyle odwagi, nawet na forum.
Ave
Ale my jesteśmy w 100% pewni ich winy. Tu nie ma się co przyznawać. A jeżeli o przyznawanie chodzi to chyba już za późno.
Ja powiem tak. Sam sugerowałem dodanie tego potwierdzenia zapoznania się z regulaminem, aby nie było sytuacji że ktoś dostaje bana i się odwołuje że nic nie podpisywał i nic nie potwierdzał. Jest regulamin i nalezy go przestrzegać. Gdy grasz na single player w jakąś grę, to sobie możesz oszukiwać ile chcesz, bo nikogo to nie obchodzi. To jest gra, w której następuje mnóstwo interakcji między graczami. Tu nie jesteś sam, ale jest tu wiele innych osób. Jeśli chesz oszukiwać, to musisz się godzić na to ze komuś to się nie spodoba i jeśli moderacja tego nie wyłapie to gracze sami zgłoszą oszusta, bo nikt nie lubi jak ktoś się wybija ponad Ciebie poprzesz oszukiwanie... Kara może jest i ostra. W innym poście napisałem moje zastrzeżenia co do tak długich banów, ale każdy kto chce oszukiwać musi się liczyć z tym, ze ktos może go ukarać... Dlatego, skoro taka jest decyzja moderacji, to nie ma zmiłuj...
w całości się zgadzam
- bo X ma skróconą karę to ja też tak chcę
- eee, skoro skrócili to może na mnie nie popatrzą?
Kara jest i tyle.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Bolivar: tak jak dopisałem - ja bym uwględnił to z racji, że to jest pierwsze takie zachowanie na forum i prawdopodobnie powinno być ostatnie - niezależnie od wyniku tego jak to się rozstrzygnie.
Powiem tak... Była głosna sprawa ostatnio ucznia który psychicznie pastwił się nad nauczycielem. Zostało to nagrane na komórce i puszczone w sieci. Winnych było dwóch, ten główny winowajca dostał surową, karę, jak potem pokazywali tego drugiego, który mówi ze on przyznaje się ze to była głupote(twarz oczywiście zamazana), on wykazał przed sądem(czy kto tam wie gdzie) skruchę, ale sam ton głosu i jego postwa świadczyła że on ta skruchę to ma w głębokim poważaniu. Pewnie jakby nie zamazali mu twrzy to byłoby widać szeroki uśmiech jak mówił o tym jaki on bardzo jest skruszony. Po słowach Ksawersisa z cenzurą w środku widać jaki charakter ma ta skrucha i jaki cel to przyznanie się do winy...
Eh panowie i panie o czym ta rozmowa?
Zawalili sprawę i tyle ,regulamin jest regulaminem więc niech się cieszą że ban jest tylko tygodniowy a nie dłuższy.
Ksaw zastanów się nad tym, to że macie bana i wypadniecie z Top jest konsekwencja waszej głupoty i niczego więcej.Każda akcja pociąga za sobą reakcje więc nie płacz mi tu że wy nie chcieliście czy takie tam głupoty.
A poza tym będziecie doskonałą pokazówką jak działa nowa tzw: Sprawiedliwość
Tyle w zasadzie w tej kwestii jest do powiedzenia. W ramach przeprosin można się wykazać w klimacie przez te dwa tygodnie i w inicjatywie do poprawy gry. Z pewnością zostanie to docenione, a grzechy wtedy zapomniane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum