4 tygodnie i nikt tego nie zgłasza?
Nie chciało mi się robić 5 i 6 na tym samym ,ale wnikam ,że też idzie
Jak się zmieniły zasady to sorry:)
Możliwe ,że to przez wykup turek?
Dni wirtualne chodzą dobrze, nie było problemu z walkami
Czasem mi z jakiegoś miasta wyskoczyło (wiem ,że do każdego nie idzie w 1 dzień i trzeba po kolei) niby wybrało a po next dniu trzeba było jeszcze raz- z 3 razy tak mi trafiło.
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Mam cos podobnego, 4 treningi na Burku. Klikałem trenuj kilka razy wyskoczył bład w odnośniku a po chwili ze wykonałem 6 treningów. w logu 4 treningi na Burku
Miał 145 tur przykładowo. W tym dniu miał 2. Kliknął 2x trening na tobie, wskoczył mu nowy dzien i znowu 2x trening na Tobie Wiem bo praktykowałem podobne coś
Zakładka --> ćwicz -- tam nie pisze ile razy na kim można
To wypowiedzcie się jutro co jeszcze po 24 zdążę "zachachmycić"
Żebym to przetestował prędzej to pewno nie byłbym 10lvl w plecy:)
!
!
!
!
!
!
!
\/
Cieszy mnie to niezmiernie
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Ostatnio zmieniony przez vallo 2010-11-22, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Tak to jest błąd sam sobie 3 treningi przez nieuwagę wykonałem. Do tego przy atakowaniu niektórych graczy wyskakuje komunikat z błędem i nie przekierowuje do walki, ale log i exp się pojawia prawidłowo.
5.5. Zabrania się wykorzystywania w dowolny sposób błędów oprogramowania gry bądź serwera. W przypadku wykrycia takiego błędu, użytkownik jest zobowiązany do natychmiastowego zgłoszenia błędu do Administracji gry wraz z jak największą ilością informacji dotyczących zaistniałego błędu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum