Glowar
Mroczny Elf
Barbarzyńca
Wiek: 30 Posty: 46 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 10:59 Przeprosiny i ankieta o uwolnienie nas : Glowar i Ksawersis
Ja-Glowar i Ksawersis chcemy przeprosić wszystkie osoby związane z grą "Seavran: Wojownicy" za złamanie regulaminu. Jesteśmy tego świadomi, że postąpiliśmy haniebnie.
Jedyne co możemy teraz zrobić to przyrzec, że już nigdy nie złamiemy żadnej z zasad obowiązujących w grze i na forum oraz prosić o przywrócenie nam postaci.
Złamaliście regulamin, musicie ponieść karę. Błaganie o jej anulowanie nic wam nie da. Tak samo ta ankieta, która nie będzie miała zapewne żadnego znaczenia dla administracji.
Bardzo dobrze, że widzicie swoją winę, ale musicie odsiedzieć swoje. Same przeprosiny nie wystarczą, bo robiąc to, z pełną świadomością złamaliście regulamin Wojowników i trudno doszukiwać się tutaj jakiejś nadinterpretacji bądź okoliczności łagodzących
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Pewne osoby nigdy się nie nauczą. W chwili obecnej, jedyne pozytywne głosy w tej ankiecie, pochodzą od samych zainteresowanych. Nie ładnie.
Jak dla mnie kara jest słuszna. Jest regulamin? Jest... W końcu musieliście potwierdzić go przy rejestracji parokrotnie - przy pre erze, przy zakładaniu kont właściwych i pobocznych. Tyle ode mnie.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Ja powiem tak. Sam sugerowałem dodanie tego potwierdzenia zapoznania się z regulaminem, aby nie było sytuacji że ktoś dostaje bana i się odwołuje że nic nie podpisywał i nic nie potwierdzał. Jest regulamin i nalezy go przestrzegać. Gdy grasz na single player w jakąś grę, to sobie możesz oszukiwać ile chcesz, bo nikogo to nie obchodzi. To jest gra, w której następuje mnóstwo interakcji między graczami. Tu nie jesteś sam, ale jest tu wiele innych osób. Jeśli chesz oszukiwać, to musisz się godzić na to ze komuś to się nie spodoba i jeśli moderacja tego nie wyłapie to gracze sami zgłoszą oszusta, bo nikt nie lubi jak ktoś się wybija ponad Ciebie poprzesz oszukiwanie... Kara może jest i ostra. W innym poście napisałem moje zastrzeżenia co do tak długich banów, ale każdy kto chce oszukiwać musi się liczyć z tym, ze ktos może go ukarać... Dlatego, skoro taka jest decyzja moderacji, to nie ma zmiłuj...
Każdy jest dobry - tylko na swój sposób, ja bym obcował chociaż za skróceniem im kary, bo skoro przyznają się z premedytacja do tego że źle zrobili to już coś świadczy.
Nie każdy miałby tyle odwagi, nawet na forum.
Każdy jest dobry - tylko na swój sposób, ja bym obcował chociaż za skróceniem im kary, bo skoro przyznają się z premedytacja do tego że źle zrobili to już coś świadczy.
Nie każdy miałby tyle odwagi, nawet na forum.
Ave
Ale w ich interesie leży przeproszenie, bo może "się zmiłują" A z premedytacją, to oni złamali regulamin tworząc postacie do podbijania sobie expa Wybaczcie, ale jeśli teraz zrobimy wyjątek, inni w przyszłości mogliby się na to powołać i "oni zostali lekko potraktowani, dlaczego my jesteśmy traktowani ostrzej?"
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum