Na liczniku mam 38/38 tur jest 3 w nocy więc 15-16 tur pochodzi z 10 reszta jest z 9
Licznik jednak mówi że 38/38 tur pochodzi z 9. Swoją drogą poprzedniego dnia taki błąd licznika załatwił mnie na 5 treningów. I spowodował że kolejne 6 wyklikałem z rana myśląc że to treningi z poprzedniego dnia zamiast wyklikać je wieczorem jak wbije jeszcze kilka lvl.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-20, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Hm... Faktycznie, po północy pierwsza wartość powinna przestać wzrastać a druga nadal rosnąć.
Ale dziwi mnie to bo na moich testowych postaciach mam prawidłowo wyświetlane:
tury z dnia 08.04
pozostało:14 (190)
tury z dnia 09.04
pozostało:72 (128)
Zapisałem sobie by przed północą potestować jak wygląda przyrost tur. Póki co zalecam ostrożność w wydawaniu limitów dziennych na specjalne tryby walki.
Problem pojawia się przy zejściu z turami z dnia poprzedniego na 0. Jak widać zamiast
0/12 lub 12/12 wyświetla 120/12
Potwierdzam. Miałem identycznie zaraz po północy.
Wystarczyło wyklikać jedną walkę na potworku i powróciło do normy.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Czy tury odejmuje prawidłowo? Nie wiem czy to problem z działaniem czy z wyświetlaniem.
Tury odejmuje prawidłowo. To problem z wyświetlaniem.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum