"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Wolę nie wiedzieć z czego konkretnie w tym przeciwniku wyciśnięty... wszyscy to pijemy...
Nasunęło mi się skojarzenie: Soylent Green - kto wie ten wie (aczkolwiek ja tylko recenzje i spoilery na temat Soylent Green czytałem więc wypowiadać się za bardzo nie mogę)
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Hm, to mam nadzieję że picie nie powoduje znikania wszystkich naraz, bo tak się w pre-erze robiło.
I powodem było właśnie pomieszanie mikstur bez lvla i z lvlem.
Najwyraźniej ten z questa został źle ustawiony. No cóż.
Wiem... Do tego 6 tomów Planety Śmierci, do tego trylogie Ku Gwiazdom i Eden, nie wspominając o Billu Bohaterze Galaktyki...
BTW właśnie spojrzałem na Wikipedię na HH i wiesz co mnie uderzyło...
The Stainless Steel Rat Returns (2010)
I opis:
Kod:
From Amazon: James Bolivar "Slippery Jim" DiGriz, Special Corps agent, master con man, interstellar criminal (retired), is living high on the hog on the planet of Moolaplenty when a long-lost cousin and a shipful of swine arrive to drain his bank account and send him and his lovely wife, Angelina, wandering the stars on the wildest journey since Gulliver's Travels.
Ja w okolicach wakacji słyszałem plotki na ten temat... i czekam :-) Na pewno kupię jak będzie. Tak jak polowałem na V kolumnę... chyba 4 lata czekałem, aż pojawi się na allegro
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Hm, to mam nadzieję że picie nie powoduje znikania wszystkich naraz, bo tak się w pre-erze robiło.
I powodem było właśnie pomieszanie mikstur bez lvla i z lvlem.
Najwyraźniej ten z questa został źle ustawiony. No cóż.
Fayl wybacz...
Powoduje znikanie.
Dzis sobie zobaczylem ze mialem
1x Ekstrakt Leczniczy
11x Ekstrakt Leczniczy
no i wypilem ten 1 a zniknelo 11
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum