Wydaje mi się że kiedyś powodem (czy raczej jednym z powodów) czegoś takiego były walka grupowa (zapisywał się poziom kolegi zamiast naszego), a czasem treningów [obronnych?] (poziom drugiej osoby). Tak mi się przynajmniej kojarzy, ale już dawno nie patrzyłem na kronikarza.
Mam pytanie czy po zmianie zakładki suwak przewijania strony mógłby się resetować? Trochę mnie to denerwuje, kończę walkę patrzę na wynik później klikam walka i muszę przewijać listę ludzi na samą górę.
Poprawiłem przerywanie walk w złych momentach (głównie na postrachach).
Poprawiłem algorytm wybierania celów przez bestie (bo nadal był zły).
Poprawiłem otrzymywanie kasy w walkach XvX.
Dodatkowo poprawiłem też głupiego buga, który powodował, że przy przegranej walce XvX otrzymywany exp był zły (i w dodatku różny dla różnych graczy).
Poza tym co zostało uwzględnione w ogłoszeniu, poprawiono jeszcze działanie eliksirów czasowych dodających do cech.
Natomiast na co jeszcze zwrócić uwagę -- w związku z poprawą znikania wypadajek aktywnych gdy mieliśmy kilka tego samego typu na różnych poziomach, wyszedł skutek uboczny, że zawsze będzie się wyświetlał poziom wypadajki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum