Tak zgadzam się mile widziane byłyby 2 rzeczy (raczej teraz bo nie zmieniają rozgrywki)
1. po 1-2 tyg powrót rzeczy z targu do woreczka właściciela
2. jakaś informacja, że coś się sprzedało (raczej: wojopocztą) z kilkoma opcjami:
a) wyłączone (jak ma na to wyrąbane)
b) włączone
c) info zbiorowe co jakiś okres czasu nt sprzedanych/niesprzedanych/rzeczy ktore wrocily do worka (przydatne dla nałogowego handlarza) np. raz na 1/2/3 dni zbiorowa wojopoczta
[aczkolwiek samo 2a i 2b byłoby ok ]
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Trudno mi powiedzieć co tam się mogło stać. Jak dla mnie to można go przenieść czarodziejskim gnomolotem, ale w sumie poczekaj jeszcze trochę na Wojtka. Według bazy jest tak, jak piszesz.
Byle nie trzeba było jakoś specjalnie długo czekać - jak się ma obka (póki co) to pół biedy ale dla nieobków to lipson (najlepiej oddawać questy jak najszybciej, nie ma co klikać dalej bez tego).
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Jordan Waleczny
Elf
Strażnik
Zloto
Wysłany: 2010-11-15, 19:01
Drobna propozycja, aby w wojopoczcie pokazywało również godzinę i minuty wysłania wiadomości, często wiadomość odczytujemy po kilku godzinach a jest ona już nie aktualna
To jak już mamy koncert życzeń to jeszcze zakładkę "wysłane" o ile to nie jest opcja obkowa, bo jak mi już Jordan odpowiada po paru h na nieaktualna wojopoczte to mogę nie załapać o co biega
Pokażę na przykładzie, bo nie lubię się rozpisywać.
Ilość tur: 19
Teraz wybieramy potworka (ale nie co innego, tylko i wyłącznie potworka)
Okienko "taktyka"
Stocz walk []/19
Walka z potworkiem = 2 tury. W rezultacie: błąd rzeczowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum