Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Obywatel na start
Autor Wiadomość
deshong
Błękitny Palladyn

Niziołek
Paladyn
Stary Palladyn
Piwa: 27/22

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 01:25    [Cytuj]

Może wystosujmy apel do wszystkich aktywnych graczy by też w miare mozliwości rozpromowali grę wśród znajomych, na forach gdzie jest to dozwolone itp.
W sumie pomysł z obywatelem na start na czas określony jest dobry. tylko że pewnie potrzeba ekipie więcej hakerów, niż mają obecnie. Np. kogoś kto nie zajmowałby się jej łataniem a wprowadzaniem takich właśnie ulepszeń któr nie mają wpływu na mechanikę gry.
Proponuję też by wystosować odpowiedni apel do obecnie grających o poszukiwaniu takiej osoby do współpracy na zasadach zaproponowanych przez Ekipę oraz przez graczy któym leży na sercu przyszłość gry.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Wielka Błękitna Gildia

Cerester
Brodaty Buc

Cerester
Krasnolud
Berserker
Hugo Kipp
Piwa: 54/2

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 01:32    [Cytuj]

http://rivangoth.net/viewforum.php?f=47

Zapraszam ;) To jeśli chodzi o promocje w necie.

Obecnie zielony i łuskowaty. I jak zwykle brodaty i bucowaty.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

deshong
Błękitny Palladyn

Niziołek
Paladyn
Stary Palladyn
Piwa: 27/22

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 01:59    [Cytuj]

Cerester: dzięki.
Chodziło mi jednak o podesłanie wamosoby znającej się na programowaniu na tyle dobrze by mogła robić coś takiego jak skrypt "obywatel na start", innej która nap, zajełaby sie tylko kodowaniem itd... Dzięki temu będziecie mieli więcej czasu na łatanie bugów i opracowywanie nwych wzorów mechaniki itd...
  Wielka Błękitna Gildia

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 07:13    [Cytuj]

Deshong, spokojnie daj nam chwilkę... chodzi o to by było zrobione to z pomysłem.

Malinss

Edelier Chyżokroki

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 08:05    [Cytuj]

Fakt, jest faktem. O Wojownikach nie wie praktycznie nikt. My się dowiedzieliśmy pocztą pantoflową. Ale skoro nam się to podoba, to dlaczego innym miałoby się nie spodobać? Wg. mnie warto jest zareklamować Wojowników. Nie tak jak OGame, czy inne tego typu gry. Warto kłaść nacisk właśnie na ten klimat. Warto o niego zadbać na głównym forum. Warto tutaj stworzyć wzór możliwości klimatycznych dla młodych graczy, którzy zakładają własne gildie. Nie wszyscy przecież grają od pierwszej ery.

Klimat jest najmocniejszą stroną tej gry i to na nim powinno się oprzeć kampanie reklamowe. Nie na banerkach i rankingach, w których jest się bardzo nisko, albo nie ma nas wcale. Reklama "opisowa" na forum to chyba najlepsza z propozycji teamu. :)
..::Grow in Power::..
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail] [WWW]
  Horda Stalowej Pięści

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 08:10    [Cytuj]

Ja widzisz pojawiła się akcja Podróżnik Seavranu - trochę trwało jej przygotowanie, ale rusza. Tutaj wielkie podziękowania należą się Arnatosowi za organizację tego wszystkiego.

Powoli, powoli gra będzie wychodziła z ukrycia i mam nadzieję, że będzie się rozwijała... i pociągnie za sobą inne projekty.

mad

Lacert
Paladyn
Edek z Bladopola
Otrzymał 1 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 08:16    [Cytuj]

Reklama szeptana to nadal jedna z lepszych form. Warto spróbować.

jimmy
Joker

Skurczyslaw

Zloto
Wysłany: 2009-04-10, 12:58    [Cytuj]

Jak chodzi o darmowego obywatela na dzień doby to jest świetny pomysł bo często jak człowiek zaczyna grę to z czystej ciekawości i wtedy ciężko u takiego o systematyczną grę - darmowe konto obywatel dało by takim ludziom poczucie czasu który dają twórcy gry na oswojenie się z panującym tu systemem.

Ponadto dobrą rzeczą byłoby odświeżenie dawniej istniejących typów kont takich jak zwykłe, brązowe, złote itd. Sam posiadałem złote konto i powiem, że naprawdę mnie to cieszyło =]

Off: A tak poza tym to myślę, że najlepszą reklamą na świecie jest sam gracz. Jeżeli lubi grę to na pewno ją poleci kilku znajomym, żeby grać w większym gronie - ja sam tak zostałem w to wciągnięty (jak pewnie większość z Was) i sam tak wciągnąłem do gry dziewczynę i kolegę. =]
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Melkor
(PMC) Eleint

Elf
Strażnik
Postawił 2 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-04-21, 16:19    [Cytuj]

nie chcę zakładać nowego tematu, zatem...
sugeruję by poprawić info o korzyściach z obka:
Kod:
Funkcjonalne
- zapamiętywanie na której stronie (w podglądzie bestii) byłeś
(...)
- możesz zakładać grupy uderzeniowe

każdy może GU zakładać
i generalnie bez wyjątku zapamiętuje stronę bestii w walkach (co mnie nie dziwi, bo to tylko strata czasu dla "kopiącego" do bestii i transferu.... dla wszystkich(?))

... może czegoś brak, ale albo nie wiem albo nie pamiętam... wszak tydzień miałem ;)

[:edytka:]
Kod:
- otrzymujesz informacje o nowej poczcie po zalogowaniu się

nadal otrzymuję info o poczcie po zalogowaniu.... ale za to nie ma potwierdzenia, jeśli dostanę coś będąc w grze(chyba... mogło mi się poplątać)... może to obek poprawia ;P

[ ODPOWIEDZ ]