Przez dłuższy czas w turniejach wygrywali na przemian Talphion, Enigma i chyba Kefeon... Potem nastąpił okres łowców, gdy to Walgo i Abrans zaczeli kosić całą topkę, szczególnie że w topce byli głównie palki i szermy... No oczywiście czasem mieli tą swoją wtopę i wtedy wygrywały szermy typu Sherwett Hassys itp... A slaan skasował swoją postać i założył nową wiedząc że unikowiec może lekko kelpać barbów, rycków i mnichów...
Slaan i jego średnia 10.71 z turnieju. Gdzies mam log. W V erze Leizara zaciągnąłem do gry, kazałem zrobic szerma i tez bił b.wysoko. Ale bylo, minęło, zbaczacie z tematu, a gdzies jest mój temat dot. wspominajek
Jak to nie? Ja pamiętam, że sporo osób goniło z kijem, np. w Veass. Jak Walgo dołączył to była wielka radość, bo dawał duużo więcej expa niż inni ;-)
No właśnie, na początku wydawało się to opłacalne, ale potem nikt już tego nie robił, bo się to nie opłacało, więc umarł pomysł śmiercią zasłużoną bo naturalną i tak powinno być:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum