Nie, w kontekście fajnego wzoru na exp, które właśnie kombinowanie i przekręty w stylu latania z kijem, wyeliminował właśnie sam przez się, a nie przez jakieś odgórne nakazy i przestrzeganie palcem "tak nie wolno".
Jak coś jest nieopłacalne to nikt nie będzie z tego korzystał i wtedy jest fajnie
Okres V ery to exp był zalezny do ilości wygranych do przegranych. W BG gdzie nikt nie biegał z kijaszkiem to postacie takie jak Enigma czy Walgo potrafiły dawać masakrycznego expa. Ba+ w BG mielismy ranking expa z treningu, żeby było wiadomo na kim najbardziej warto trenować. Za to w niektórych gildiach jak BBP biegano nago co czasem można było zaobserwować jak Strogonva się łapało po północy w kalesonach i czasem nawet info przez SMSa szło że Manveru golas...
No ja też, z tego względu że mało kto na mnie trenował ze względu na niższy level a sam zbierałem wygrane. Jak się przekonali że sporo płacę to zaczęło się codzienne lanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum