Hah, jak pokazałem obrazek z panią w oknie, kieliszkiem i kotkiem mojej 9-letniej siostrze, i zapytałem co tam widzi, to bez wahania odpowiedziała, że kobietę. A jak zapytałem "a kotka" to ona "a no faktycznie!". Tak samo było z obrazkiem z delfinkami Za to mój brat (17 lat) na ten pierwszy od razu powiedział o kotku, paproci, kieliszku i praniu. Chyba coś nie tak z moim rodzeństwem
nom... jakbym nie wiedział że mam czegoś konkretnego szukać... to bym tego nie widział... a jak już się znajdzie, to nie można się pozbyć tego widoku, hehe
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Jak mi przypomnicie to poszukam jeszcze czegoś ciekawego... ale to jutro bo już mi się teraz nie chce
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Mhm, prawda, nie poczekałem do końca, ale dalej jakoś ta konkretna rzecz na mnie wrażenia nie robi. W sensie - domyśliłem się tego, dlaczego to tak wygląda BEZ oglądania tego do końca. XP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum