Ok ostatnimi czasy zagorzała na SB gorliwa wymiana zdań na temat WoW'a, myślę że wygodnie byłoby gdyby toczyła się ona w temacie- można przeglądać starsze posty, cytować itp. Na początek proponuje zrobić listę graczy z wydzieleniem poszczególnych serwerów, tak aby można było pogrindować z znajomymi. Dopisywać się poniżej w miarę możliwości będę edytował tego posta i robił listę ogólną (wymagane dane: nick postaci, klasa, ew. lvl, serwer, link w przypadku priva, nick na forum sam dopisze):
Spis postaci:
Andeeria (priv- link):
-Kothar, Human Paladin lvl ~50 (punio7)
-Kitha, Human Warlock lvl ~20 (punio7)
-Clysis, Draenei Priest lvl 55 (KoniAK)
-Winry, Night Elf Druid lvl 70 (QuXeRPL)
-Ofelia, Human Priest lvl 27 (QuXeRPL)
-Whilind, Night Elf Rogue lvl 27 (QuXeRPL)
-Natally, Draenei Shaman lvl 24 (QuXeRPL)
-Emilly, Night Elf Hunter lvl 24 (QuXeRPL)
-Ella, Human Paladin lvl 22 (QuXeRPL)
-Envy, Human Warrior lvl 21 (QuXeRPL)
-Khazador, ??? Paladin (Churchillek)
-Aregoth, Orc Warrior lvl 42 (Aregoth)
A co do WoW'a to zarzućcie jakiś głowny nurt, ja jak na razie jestem uchachany zmianami patchy 3.0.9(jutro wejdzie, patch notes) dotyczących seals u palków(30 min! YAY!) i zapowiadanymi zmianami w patchu 3.1(link).
Postaci:
Emerald Dream EU (global):
Grudgar Dwarf Paladin lvl 75+ (Prot)
Ghaist Night Elf Druid lvl 71(Planowany Resto ale nie chce mi się go expić jako nieResto a to za dużo roboy,retired)
Khort Dwarf Rogue lvl 21(czeka na lepsze fisty na engame, bo te co sąteraz wyglądają tragicznie)
Iniquity Night Elf Warriorka lvl 16(czeka aż odpocznę od warriorów i do niej wrócę. Planuje dla niej cuś takiego x2 bo pójdzie w Furry ;-) )
Ja tam na globcu na Lightbringerze grałem Tauren Hunter 57. Oj dawno to było...... Podem była długa przerwa, odpoczynek od WoWa. Potem z bratem i znajomymi zaczęliśmy przygodę na Sangrealu(litwsko-polski serv). Tam było świetnie, strasznie dużo rzeczy działało, online było ok 1500 osób prawie cały czas, więc zabawa była przednia. Oto link . Niestety przyszedł okres craschy, wieeelkich lagów i ogólnie problemów servera, więc przygode zakończyliśmy. Aha, był tam 67 Night Elf Priest w Holy, Melaja.
No a ostatnio znaleźliśmy też dobry server, jedynym minusem jest mała liczba graczy online, ale to można jakoś przeżyć z dobrą ekipą. Nararazie jest tam 24 lvl, Apokalipsis, Tauren Warrior w Prot. Drużynę mamy dobra więc nudno napewno nie będzie A tu adresik. Gdyby komuś się czasem nudziło, to serdecznie zapraszam
Ok dodałem. Gram na Andeerii, bo to polski, dobry serwer na którym gra kilku moich kumpli. Grałem kiedyś na Avalonie ale dc co 10 minut i ogromne lagi mnie odstraszyły. Dobry wydaje się równierz ToD (Theatre of Dreams) ale mało ludzi tam gra.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
W sumie pogrywam sobie w wolnym czasie. Zwykle grywałem rogalem, ale jakoś tak wyszło, że mam warka tanka Fajna sprawa wpadam sobie w potworki i naparzam całe grupy Expienie tego to czysta przyjemność
jak tak patrzę na tego WoW'a (screeny filmiki i inne duperele) to się głęboko zastanawiam, co w tym mogłoby być fascynującego... i ni cholery wydumić nic nie mogę... jakieś porady :] ?
Melkor, przede wszystkim zagraj zamiast oglądać granie w tym momencie, na www.wow-europe.com można załozyć trialowe konto i wypróbować grę przez 10 dni(od razu ściąga ci się klient), zalecam spróbowanie, a nóż widelec się spodoba
Ja grałem już na trialu i wolę więcej nie grać. Nie dlatego, że gra mi się nie podoba, wręcz przeciwnie, naprawdę można się wciągnąć w rozwijanie samych skilli
Melkor, przede wszystkim zagraj zamiast oglądać granie
myślałem nad sposobem którym nie wymaga zbyt wiele czasu i ściągania X GB :]
... znaczy się jakiegoś rzeczowego opisu zwłaszcza, że mnie w domu niewiele jest... świadczy o tym moja odpowiedź na czasie
jeżeli zahaczamy już o inne gry (GW) i padło stwierdzenie, że nie ma nic wartościowego poza tymże produktem to dodam tylko, że:
Requiem... całkiem ciekawy system "possesion beast" i może ulepszania eq....
Metin2 poza wieloma bugami... ee znaczy ciekawie prezentuje się wierzchowiec i jego rozwój, chociaż nie powala
... generalnie gdzieniegdzie coś małego znaleźć można ale zbyt mało żeby gra sprawiała przyjemność a nie 'stawiała ultimatum' żeby dużo grac bo inni są "no-life'
(w w/w drażni mnie głównie:
requiem: straszna komercja (nawet na upartego nie można dropnąć itema by przerzucić innemu charowi bo zniknie)
metin2 bugi buraki i komercja, chociaż nie utrudniająca gry ... znaczy ja tak długo nie grałem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum