Jakiś czas temu walczyłem z jakimś mobkiem lvl 15 bodajże - sprawdzałem jego staty w logu walk, akurat miałem 3 walki z różnymi wersjami:
Słaby
normalny
Zuch
No i przypatrzyłem się jaka między nimi różnica...
Słaby a normalny ... były IDENTYCZNE - nic się nie zmieniło w statach
pomiędzy tymi dwoma identycznymi a Zuchem różnica była... +1 punkt(!) ataku na korzyść Zucha, eeee... ok...
Coś te różnice jakieś nijakie... to tak tylko na niskich lvlach czy tak zawsze będzie?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Poza tym jak pisał ktoś z teamu. Przydomek zależy od kilku czynników, jak ktoś ma 1+ i 1- to wychodzi normalny, jak ktoś ma 2+ i 1- to już ma któryś z przydomków opisujących silniejszy rodzaj, itp. Zatem Zuch zuchowi nie równy a i level nie ten żeby to oceniać...
teraz na wyższych lvlach róźnica zaczyna być widoczna pomiędzy zwyklakiem a lepszymi
17 hp
15 ataku
3 defa
1-2 dmg
1 CW
8 pancka
całkiem ładnie już
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum