@phil: a rozważaliście wprowadzenie go tylko co do talonów na razie - a awanse po staremu jak na razie + dalej myślenie o czymś lepszym, a nie tylko "tak jak jest, to jest dobrze, lepiej nie będzie"?
Phil, (Caus cichaj ) ale ja mówię, że chyba kiedyś tak w wojach było... ale mogę się mylić. Nigdy specjalnie nie zwracałem uwagi więc nie powiem na 100%
Zwyczajnie grzebanie w module turniejowym, konkretniej w kodzie, aby ta zmianę proponowaną przez Pajonka wprowadzić, spowoduje taki wysyp bugów że... chyba lepiej by było napisać moduł od nowa ale... to tak ciężka robota i czasochłonna, w dodatku nie dająca 100% pewności na brak bugów, że lepiej, aby było tak jak jest, niż pogarszać sytuacje.
A najprościej - efekt będzie taki sam jak grzebanie polityków w gospodarce.
AAAAAAAAAAAAA! Czy ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem? Ja jestem za obecnym systemem i jako ciekawostkę podałem, że chyba kiedyś dawno dawno temu tak było...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum