No to ja od siebie: pobaw się linkami, kategoriami, spisem treści. Dodatkowo na stronie głównej zaznacz przy linku co odnosi się do S1, a co do Retro (przynajmniej na razie). Nawet jeżeli czegoś nie ruszałaś to zaznacz (wszystko Retro, stare S1 / nowe S1).
No i na koniec: Dobra robota :-)
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
No odnośniki muszę poustawiać. Co do rozgraniczenia na s1/retro da się, chociaż nie wiem czy jest sens robienia wiki pod obecne retro, skoro za miesiąc sie ono kończy i zapewne na wzór s1 zostanie wprowadzone część usprawnień
A napisałem to na wiki i napisze tutaj - ceny i siła profitów nie sa w 100% sprawdzone i nie nalęży ich brac zupełnie na serio
Azareus, sprawdziłem (na szybko ale jednak) twoje poprawki profitów klasowych na wiki i zgadzają się z moimi zapiskami.
*pac*
[ofiszal sil of apruwal]
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum