Ciężko byłoby grze wyliczać ostatenie 10-30 walk, bo pewnie tak nie zlicza... Walki turniejowe są odrębne dlatego z nimi nie ma problemu. Każdy turniej jest, o ile się nie mylę, zapisywany jako oddzielny plik czy cóś... Walki są pewnie po prostu sumowane...
Kult Eli-ghana (maxymalne obrażenia dla tego wyznawcy)
napotka kogoś z
Kult Rahaliela (minimalne obrażenia dla przeciwnika wyznawcy)
Czy jakieś z wyznań jest dominujące? Co się dzieje gdy działają obydwa? Znoszą się i nic się nie dzieje, jedno dominuje czy wojownicy się wysypują?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Marduk, wiesz, za mojej młodości się oglądało kapitana planetę, gdzie były pewne wątki edukacyjne... A nie kapitana bombę, gdzie jest jedynie przeklinanie... Między innymi z tego wynika różnica w pojęciu dobrego zachowania między starszym a młodszym pokoleniem...
Tylko kto mówił że oglądam kapitana bombe.
Ja za czasów dziecinstwa ogladalem non stop serie DB
a skoro jestesmy przy tym temacie ktos moze mi przypomniec jak sie nazywala ta bajka o pilkarzu gdzie charakterystyczne bylo to ze boisko było tak wielkie jak pół warszawy?
_________________ It's nice to be important, but more important is to be nice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum