Czyli co? Klniecie i inne tego typu określenia są dla ciebie do przyjęcia? OK, proponuję pierw udać się do swojego posła/senatora w celu zmiany prawa by publicznie można było używać tego typu wyrazów bez konsekwencji lub założyć prywatne i (to ważne) zamknięte forum.
W innym wypadku proszę o przestrzeganie regulaminu tego forum oraz zastanowienie się czy to co jest wklejane nie uraża inne osoby. Z góry dziękuje za zrozumienie - w końcu rozmawiam z kulturalną osobą :-)
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Irmis, mówisz i masz.
Atresia (Atresi?) też wysłałem.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Klniecie i inne tego typu określenia są dla ciebie do przyjęcia?
Tak.
W idealnym wypadku na zasadach opisanych gdzieś tu przez Ralza - w innym: no trudno, każdy wyrobi sobie swoje zdanie o danej osobie na neutralnym gruncie (to najodpowiedniejsze konsekwencje).
Cytat:
założyć prywatne i (to ważne) zamknięte forum.
Nie musi być to zamknięte forum.
Cytat:
w końcu rozmawiam z kulturalną osobą :-)
Wypraszam sobie takie obelgi.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Tsu, może postawić jakiś "portal" na yoyo oparty o php fusion? Wtedy tylko autorzy by się logowali aby coś dodać/skomentować/ocenić ? Zamiast Easter Egg Wojo Egg... poprosic adminów o dodanie linka tutaj i otagowanie go 18+ lub widoczny po weryfikacji wiekowej...
Ale koni pomyliłeś gildie to nie w turkusie wsadza się cokolwiek w dolna część pleców ale w Błękicie - musisz to zmienić na błękitnego dinozaura...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Kudlaty, co do ostatniego komiksu, to kolor dinozaura był taki w oryginale...
Marduk, pracuję na tym co mam dostępne... Nie moja wina że większość komiksów w Explosm jest walnięta... No oczywiście ja staram się wybierać te najbardziej walnięte...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum